Zie hieronder enkele van onze meest recent gepubliceerde uitgaven voor de zakelijke en zorgmarkt. Klik op de foto voor informatie over de publicatie.

 

Het is mogelijk om deze uitgaven, of een oudere editie, te bestellen. Dit kan door €3,- over te maken op rekeningnummer NL23 ABNA 0403930456 t.n.v. Pulse Media Group BV onder vermelding van uw postadres en de gewenste editie.

 

 

 

HR en pensioen

 

In deze publicatie wordt onder andere gesproken over de mogelijkheid van het doorbeleggen van het premiepensioen, wordt uitgelegd dat talent draait om de juiste persoon op de juiste plek en worden de problemen bij agile-implementatie uiteengezet.

 

 

 

 

Mobiliteit

 

In deze publicatie belichten wij onder meer de vereiste energietransitie, smart mobility, verkeersveiligheid en de toekomst van de railsector.

 

 

 

 

Leven met een beperking

 

In deze publicatie komt u van alles te weten over het passend onderwijs, over de participatie, over meedoen en toegankelijkheid en over het betrekken van familieleden.

 

 

 

 

Facilitymanagement

 

 In deze publicatie leest u over het belang van een schone (werk)omgeving, over het faciliteren van gastvrijheid en over gezondheid en beleving.

 

 

Innovatie in de zorg

 

In deze publicatie leest u over positieve gezondheid in het ziekenhuis, over samenwerken voor innovatie op het gebied van genetische testen, over het op maat behandelen van baarmoederhalskanker en over de voordelen van zelfstandige behandelcentra.

 

 

Regie in de zorg

 

In deze publicatie staat regie in de zorg centraal, waarbij we een focus leggen op palliatieve zorg en een positieve invulling van de laatste fase, als ook de rol van de medewerker in de zorg.

 

 

 

Pulse Media Group ®

 

Radarweg 29

1043 NX Amsterdam

020-7402700