Zie hieronder onze meest recent gepubliceerde uitgaven voor de zakelijke en zorgmarkt. Klik op de foto voor informatie over de publicatie.

 

Het is mogelijk om deze uitgaven, of een oudere editie, te bestellen. Dit kan door €3,- over te maken op rekeningnummer NL23 ABNA 0403930456 t.n.v. Pulse Media Group BV onder vermelding van uw postadres en de gewenste editie.

 

 

 

Gespecialiseerde woonvormen

 

In deze publicatie komt u van alles te weten over gespecialiseerde woonvormen. We bespreken onder andere de kwaliteit in de verpleeghuissector, innovatieve woonconcepten, zorgvastgoed en maatschappelijke opvang.

 

 

 

 

Oncologie

 

In deze publicatie leest u over het ontstaan en voorkomen van huidkanker, de gevolgen van hoofd-halskanker, personalized medicine bij prostaatkanker en de impact van uiterlijke veranderingen bij kanker.

 

 

 

 

Het brein

 

In deze publicatie wordt het veelomvattende brein besproken. Zo wordt ingegaan op de link tussen veiligheid en (forensische) zorg, wordt ingezoomd op het jonge brein en komt arbeidsparticipatie aan het bod.

 

 

 

 

Risicomanagement en sociale zekerheid

 

In deze publicatie schenken aandacht aan de Wet gedeeltelijk arbeidsongeschikten, duurzame inzetbaarheid, inbraakpreventie en wendbaar ondernemen.

 

 

 

 

Onderwijs van de toekomst

 

In deze publicatie komt u van alles te weten over het onderwijs van de toekomst. Aan bod komen onder andere de digitalisering van het onderwijs, het lerarentekort, de link tussen onderwijs en opvang, onderzoekend leren en de diversiteit van onderwijs.

 

 

 

Agri en food

 

In deze publicatie belichten wij de weg van het ei naar duurzaam pluimveevlees, gaan we in op dierenwelzijn en -gezondheid, en wordt aandacht besteed aan gewasbescherming.

 

 

 

Pulse Media Group ®

 

Sint Pieterspoortsteeg 23 A

1012 HM Amsterdam

020-7070600

 

Damrak 37 II

1012LK Amsterdam

020-2246400