Zie hieronder enkele van onze meest recent gepubliceerde uitgaven voor de zakelijke en zorgmarkt. Klik op de foto voor informatie over de publicatie.

 

Het is mogelijk om deze uitgaven, of een oudere editie, te bestellen. Dit kan door €3,- over te maken op rekeningnummer NL23 ABNA 0403930456 t.n.v. Pulse Media Group BV onder vermelding van uw postadres en de gewenste editie.

 

 

 

Digitalisering

 

In deze publicatie komt u van alles te weten over de digitalisering van de publieke sector, met een speciale focus op privacy en cybersecurity bij gemeenten en de rol die digitale lesmethoden spelen in het versterken van onderwijs.

 

 

 

 

Regie in de zorg

 

In deze publicatie staat regie in de zorg centraal, waarbij we een focus leggen op palliatieve zorg en een positieve invulling van de laatste fase, als ook de rol van de medewerker in de zorg.

 

 

 

 

Pensioen

 

In deze publicatie schenken we aandacht aan pensioen en medezeggenschap. Hierbij bespreken we de toekomst van het pensioenfonds, het nieuwe pensioenstelsel en de uitfasering van pensioen in eigen beheer.

 

 

 

 

Stad van de toekomst

 

In deze publicatie leest u over de gezonde en groene stad, circulair grondstofmanagement, mobiliteit en de complexiteit van besluitvorming omtrent stedenbouw.

 

 

Hart, vaten en longen

 

In deze publicatie leest u onder meer over de trombosezorg in Nederland, de chronische longaandoeningen PAH en IPF, hartfalen en het belang van een gezond dieet om hart- en vaatziekten te voorkomen.

 

 

Assetmanagement

 

In deze publicatie belichten wij het belang van onderhoud binnen de Nederlandse infrastructuur, praten we over het verduurzamen van vastgoed en duiken we in de wereld van gebouwbeheersystemen.

 

 

 

Pulse Media Group ®

 

Radarweg 29

1043 NX Amsterdam

020-7402700